شروع ساخت 1200 واحد مسکونی طرح مسکن مهر در شهرستان ابرکوه
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون استان یزد و در طی سفر یک روزه فلاح زاده مدیر کل تعاون، به شهرستان ابرکوه با برگزاری جلسه با حضور مسئولین شهرستانی در خصوص تعاونی مسکن مهر ابرکوه تصمیم گیری ومسائل موجود مورد بررسی قرار گرفت .
مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن مهر به نمایندگی از اعضای هیئت مدیره واعضای حاضر مسائل ومشکلات موجود در تعاونی را مطرح وخواستار رسیدگی به آنها شد .از جمله مشکلات مطرح شده زیر ساختهایی مانند آب و برق وتسهیلات را میتوان اشاره کرد . فلاح زاده مدیر کل تعاون پس از شنیدن مطالب مطرح شده گزارشی را از سفرنیکزاد وزیرمسکن وشهرسازی در خصوص مصوبات سفر ارائه کرد وگفت مسئولین باید به طور جدی وارد کار شوند وبا سرعت بخشیدن به این طرح تعاونیها را یاری دهیم .وی گفت طرح مسکن مهر یکی از کارهای اولویت دار دولت خدمتگزار است وباید همه تلاش کنیم مسائل ومشکلات را برطرف وکار ساخت پروژه عظیم مسکن مهر را به نتیجه برسانیم . همچنین گفت به لطف خداوند متعال وبا تدابیر اندیشیده شده هیچگونه مشکلی در جهت پرداخت تسهیلات وجود ندارد واعتبارات مورد نیاز قسمتی در سال 88 وبقیه در سال 89تامین می شود مدیرکل تعاون در این جلسه قول مساعد در جهت رفع سایر مشکلات را داد .در پایان مقرر شد تا تعاونی مسکن مهر ابرکوه ظرف مدت ده روز آینده کار ساخت وساز را با رعایت کامل موارد شروع نماید وانشا الله در آینده ای نزدیک شاهد رشد وشکوفایی این طرح عظیم باشیم .
فلاح زاده مدیر کل تعاون اضافه کرد در مجموع تعداد 170 واحد مسکن مهر در سراسر استان یزد در ایام ا... دهه فجر به متقاضیان تحویل خواهیم داد که از این تعداد 38 واحد در شهرستان ابرکوه ، 70 واحد در شهرستان تفت و تعداد 62 واحد نیز در شهرستان یزد خواهد بود